Lexohen...
Lokacioni:  Fillimi  >  Lajme  >  Artikulli aktiv

Dizajneri i iPhone kandidat për CEO i Ferrari

 December 14, 2020

Ish CEO i Apple Louis Camilleri u largua nga kompania javën e kaluar për arsye personale dhe pasardhësit e mundshëm kanë filluar të shfaqen në mesin e tyre Maestri dhe Ive, raporton PCWorld.

Shefi i financave pranë Apple Luca Maestri dhe dizajneri i disa modeleve më popullore të iPhone Jony Ive, raportohet se janë kandidatët kryesore për tu bërë CEO të ardhshëm të Ferrari.

Mbetet interesante të shohim nëse figurat e shquara të Apple janë të gatshëm për një pozicion të tillë. Maestri ka mbajtur pozicionin e CFO që prej 2014. Ndërsa Ive u largua nga Apple në 2019-ën pas mëse tre dekadash tek gjiganti i iPhone.

Së fundi ai ka themeluar një kompani quajtur LoveFrom ku Apple është një prej klientëve të parë. Nuk është diçka e pazakontë të shohim ishte punonjës të Apple të nominohen për CEO të kompanive të tjera.

  • Faqja jonë në Facebook

You might also like...

Deponitë e vogla jolegale në Strugë!

Read More →