Lexohen...
Lokacioni:  Fillimi  >  Lajme  >  Artikulli aktiv

Protesta në Shqipëri për vrasjen e një qytetari nga policia!

 December 13, 2020

Protestat kundër policis dhe qeverisë kanë vazhduar për të katërtën ditë me radhë thuajse në të gjithë Shqipërinë. Qindra qytetarë në zona të ndryshme të vendit kanë protestuar duke kërkuar drejtësi dhe llogari nga qeveria Rama.

Në disa qytete protestat kanë dalë jashtë kontrollit duke shkaktuar dëme të konsiderueshme materiale. Në Shkodër protestuesit kanë demoluar selinë e Partisë Socialiste të Shqipërisë ndërsa kanë dhunuar edhe hapsira të tjera publike.

Protestat pritet të vazhdojnë edhe në ditët në vazhdim./Drini.mk

  • Faqja jonë në Facebook

You might also like...

Deponitë e vogla jolegale në Strugë!

Read More →