Lexohen...
Lokacioni:  Fillimi  >  Lajme  >  Artikulli aktiv

SHBA, Autorizoi t vaksinën e kompanisë Pfizer dhe BioNTech për përdorim emergjent

 December 13, 2020

Administrata amerikane për Ushqimin dhe Ilaçet (FDA) autorizoi të premten vaksinën e kompanisë Pfizer dhe BioNTech për përdorim emergjent, duke i hapur rrugën vaksinimit të miliona njerëzve.

Autorizimi i vaksinës shënon një pikë kthese në Shtetet e Bashkuara, ku pandemia ka shkaktuar vdekjen e më shumë se 292 mijë njerëzve, transmeton VoA.

  • Faqja jonë në Facebook

You might also like...

Deponitë e vogla jolegale në Strugë!

Read More →