Lexohen...
Lokacioni:  Fillimi  >  Lajme  >  Artikulli aktiv

Zaharieva ankohet nga sjellja e Maqedonisë lidhur me kontestin mes dy vendeve!

 December 13, 2020

Zëvendëskryeministrja dhe ministrja e Punëve të Jashtme në Bullgari, Ekaterina Zaharieva thotë se janë detyruar të bllokojnë miratimin e kornizës negociuese për anëtarësim të Maqedonisë së Veriut në BE, sepse siç thekson ajo, pala maqedonase nuk e ka vlerësuar palën bullgare, transmeton portali “Faktor.bg“.

  • Faqja jonë në Facebook

You might also like...

Deponitë e vogla jolegale në Strugë!

Read More →