Lexohen...
Lokacioni:  Fillimi  >  Lajme  >  Artikulli aktiv

Deponitë e vogla jolegale në Strugë!

 May 26, 2021


Në kuadër të Projektit “Mbështetje për reformat zgjedhore” , Arbër Pollozhani realizuoi Inicijativën inovative “Deponitë e vogla jolegale në Strugë”. U detektuan shumë vende ku qytetarët apo personat fizik dhe juridik bëjnë hedhje të mbeturinave në vende publike dhe kjo përbën një veprim jo të mirë për vendin dhe shoqërinë. Qëllimi është pastrimi i këtyre vendeve publike nga ana e kompetentëve ndërsa në mënyrë më aktive të bëhen edhe kontrolle nga ana e Inspektoratit komunal të komunës së Strugës.U realizuan edhe takime me përfaqësues nga bashkëitë lokale Koroshisht, Livadhi, Novo Sellë, Morovisht, Kalisht dhe në Lagjen Vreshtat e liqenit në Strugë. , u kërkua nga ana e tyre që të bëjnë edhe ata një fushatë më Këshillin e bashkësive lokale që qytetarët të mos bëjnë hedhje të mbetjeve në vende të palejuara. Kjo inicijativë mbëdhtetet nga ana e Agjencionit Zvicëran për zhvillim dhe bashkpunim, implementuar nga ana e Këshillit Rinor Nacional të Maqedonisë./Drini.mk

  • Faqja jonë në Facebook

You might also like...

Presidenti dhe kriza politike në Kosovë

Read More →