Na ndiq

Drini

Drini

Rruget e Strugës flasin shqip si askund tjetër në Maqedoni! (Foto)

Aktualitet

Rruget e Strugës flasin shqip si askund tjetër në Maqedoni! (Foto)

Asnjëherë rrugët e Strugës nuk kanë pasur kaq shumë shenja komunikacioni siç ka sivjet.Struga ka hapur krahët dhe po pret sivjet vëllezerit nga mërgimi,nga Shqipëria dhe nga Kosova me tabelat e reja që flasin Shqip.Janë vendosur në të gjitha kryqëzimet kryesore rrugëtregues në gjuhën shqipe që drejtuesit e mjeteve të mos kenë vështirësi gjatë vozitjes.
Apeli im si projektues i kësaj sinjalistike deri tek të gjthë qytetarët është: Të gjithë sëbashku ti ruajmë këto shenja nga demolimi i njerëzve të papërgjegj*shëm,me këtë e ruajmë gjuhën dhe historinë tonë që i kemi të shenjta.
Me respekt
Përparim Istrefi.

Kliko për të komentuar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Më shumë në Aktualitet

Advertisement

Facebook

Advertisement

Postimet e fundit

To Top