Na ndiq

Drini

Drini

Komuna: Parkingu në Strugë është i lirë, paraqitni në polici rastet ku ju kërkohet para!

Aktualitet

Komuna: Parkingu në Strugë është i lirë, paraqitni në polici rastet ku ju kërkohet para!

Komuna e Strugës përmes faqes së saj zyrtare ka dalë më një apel publik:

MOS PAGUANI PARA PËR PARKING NË STRUGË!

Të nderuar qytetarë, Ju apelojmë për të disatën herë, që mos paguani para për parkimin e automjetit Tuaj në asnjë hapësirë publike.
Që prej Tetorit të vitit të kaluar, hapësira publike është e lirë për tu parkuar dhe pa asnjë lloj kompensimi në të holla. Persona të papërgjegjshëm mundohen të manipulojnë qytetarët duke iu marrë para për shfrytëzim parkingu. Ju lutemi paraqitni këto raste në organet kompetente (polici).

Kliko për të komentuar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Më shumë në Aktualitet

Advertisement

Facebook

Advertisement

Postimet e fundit

To Top