Lexohen...
Lokacioni:  Fillimi  >  Uncategorized
Latest

Deponitë e vogla jolegale në Strugë!

May 26, 2021  /  Lajme, Në vend, Uncategorized 

Në kuadër të Projektit “Mbështetje për reformat zgjedhore” , Arbër Pollozhani realizuoi Inicijativën inovative “Deponitë e vogla jolegale në Strugë”. U detektuan shumë vende ku qytetarët apo personat fizik dhe juridik bëjnë hedhje të mbeturinave në vende publike dhe kjo përbën një veprim jo të mirë për vendin dhe shoqërinë. Qëllimi është pastrimi i këtyre […]

Më shumë →
Latest

Filipçe: Vaksinimi i sigurtë dhe i rëndësishëm

December 14, 2020  /  Uncategorized 

Ministria e Shëndetësisë në Maqedoninë e Veriut ka kërkuar nga qytetarët e Maqedonisë së Veriut mos t’i besojnë dezinformatave në lidhje me vaksinimin kundër virusit korona, transmeton Portalb.mk. “Ministri i shëndetësisë, Venko Filipçe i kërkoi qytetarëve se vaksinat kundër virusit korona janë të sigurta, po zhvillohen në platforma tashmë të testuara dhe të njëjtat janë mënyra e vetme […]

Më shumë →
  • Faqja jonë në Facebook